Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 19, 2018

Scroll naarboven

Top

Startlicentie 2013 online

startbewijs klein

De startlicentie 2013 is online te vinden in de winkel op www.nwwb.nl. Ook de wedstrijdkalender staat voorzover bekend online. Om de wedstrijdorganisatie te versoepelen zijn er een aantal zaken om dit jaar rekening mee te houden.

Om de startlicentie aan te schaffen log je in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Als je die nog niet hebt ontvangen is jouw mailadres nog niet gekoppeld aan jouw profiel. Mail alsjeblieft naar ledenservice@nwwb.nl zodat ook jouw profiel geactiveerd kan worden. Dit is een éénmalige actie waarna je voortaan alle zaken, zoals ook de wedstrijdinschrijvingen, via jouw persoonlijke profiel online kunt regelen.

De inschrijvingen voor wedstrijden openen een maand voor aanvang van iedere wedstrijd. Je schrijft je in door via de winkel de wedstrijd aan te klikken en gelijk de inschrijving online te voldoen. Jouw inschrijving wordt in jouw profiel bijgeschreven en daarmee is jouw deelname vastgesteld. Let erop dat voortaan de inschrijving zal sluiten de woensdag voor aanvang van ieder evenement. Om te zorgen dat zaken zoals de startlijst e.d. rustig en zo goed mogelijk samengesteld kunnen worden zullen wij deze termijn strikt handteren. Zorg er dus alsjeblieft voor dat je de startlicentie tijdig regelt. Uiteraard herinneren wij je er via facebook aan als de inschrijving van ieder evenement geopend is.

Wij hopen op jouw deelname dit jaar en wensen je bij voorbaat veel succes en plezier op het water dit jaar!!