Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | December 15, 2017

Scroll naarboven

Top

Rookie Tour Waterski Wedstrijd op Nautica, zondag 9 augustus 2015

SAMSUNG CSC

De sportcommissie van WSV Nautica organiseert op zondag 9 augustus a.s. een officiële waterskiwedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond. De wedstrijd is de 2e stop van de Rookie Tour en is bedoeld om op een laagdrempelige manier wedstrijdervaring op te doen.

SAMSUNG CSC

De categorieën zijn: jonger dan 12 jaar, jonger dan 14 jaar, jonger dan 17 jaar en 18 jaar en ouder. Er wordt geskied in de onderdelen Slalom en Figuren.

De eerste Rookie Wedstrijd van 2015 werd op 21 juni jl. op WSC Paterswoldsemeer te Groningen gehouden. De tweede Rookie wedstrijd wordt door WSV Nautica georganiseerd op 9 augustus a.s. en op 30 augustus a.s. is de laatste Rookie wedstrijd van 2015 weer gepland op WSCP. Het complete reglement is te downloaden via deze link:  Rookie Tour Reglement.

Het inschrijfgeld voor het programma op 8 en 9 augustus en deelname aan de wedstrijd is € 10,- per persoon (ter plekke bij de organisatie te voldoen). Het verkennen van het water en trainingen op zaterdag 8 augustus staat open voor alle deelnemers aan de Rookie Tour.

Om in te schrijven en voor inlichtingen en vragen kunt u terecht bij de sportcommissie Mariette Berg , Gerrit Vos en Piet Jongepier via sportcommissie@wsv-nautica.nl.