Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 19, 2018

Scroll naarboven

Top

Persoonlijk bericht van Marc Kroon!

Schermafbeelding 2014-09-16 om 20.27.44

Een raar idee dat mijn laatste blog update van april dit jaar dateert. Er is veel gebeurd in de tussenliggende maanden, maar helaas niet veel leuks.

140917 IMG_0948Tijdens mijn bezoek aan Nederland – begin mei – voor een stunt voor Red Bull, ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis voor een acute zware darm-operatie. Toen ik bij kwam uit de narcose begreep ik al meteen dat mijn wakeboard-seizoen 2014 ten einde was. De weg naar het herstel verliep moeizaam en vele ziekenhuis-opnames volgden.  Ik was erg blij dat dit toevallig in Nederland was gebeurd, zodat ik alle steun van mijn familie had.

Pas eind juli leek het, met behulp van zware medicatie, weer wat beter te gaan. Ik was ontzettend blij dat ik eindelijk weer mocht vliegen en ben – vergezeld door mijn broer Nils – terug naar Florida gevlogen. Hier ben ik nu aan het proberen langzaam aan de draad weer op te pakken. Ik heb inmiddels een paar keer kunnen boarden, sta regelmatig op een wakeskate en breng veel tijd door in de sportschool. Dat maakt me een stuk sterker, waardoor ik de slechte dagen wat beter kan opvangen.

Want het gaat nog steeds niet helemaal goed: de ene dag gaat beter dan de andere, en er zijn helaas nog steeds dagen met veel pijn. Er is nog geen definitieve diagnose gesteld en er zullen nog meer onderzoeken moeten volgen.

 

Maar voorlopig ben ik super blij dat ik in Forida ben en me weer kan gaan richten op mijn come back volgend seizoen.

Helaas kan ik komend weekend nog niet deelnemen aan het NK Wakeboard Boat in Maurik. Heel jammer dat ik mijn titel niet kan verdedigen dit jaar. En een heel aparte gewaarwording dat, sinds ik gestart ben met wakeboarden, ik er dit jaar voor het eerst niet bij zal zijn.

Ik wens alle riders heel veel plezier en succes op het NK!

Groeten, Marc.

140917 IMG_0942