Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | November 22, 2017

Scroll naarboven

Top

NL Wakeboarders door naar Semi-Finals WK Wakeboard 2012

| On 23, Nov 2012

Aangezien het op de Fillipijnen 7 uur later is dan hier vond de eerste wedstrijd voor onze boarders vanochtend vroeg plaats. Afgezien van Denise de Haan, die morgen van start gaat, hebben al onze deelnemers prachtige resultaten behaald!

Binnen de categorie Junior Men behaalde Sam de Haan de 3e plaats binnen zijn heat. Binnen dezelfde categorie haalde Daniel Rutten de 2e en Tommy Swaan de 3e plaats. Binnen de categorie Boys bemachtigde Ruben van Amerongen de eerste plaats in zijn heat en onze Europees kampioene Sanne Meijer bemachtigde ook de eerste plaats bij de Girls.

Sanne vertelt het volgende over hoe haar ochtend verliep:

“Om 6 uur ging de wekker, om half 7 had ik afgespreken met Vince (Technisch Directeur NWWB) voor ontbijt en om kwart voor 7 vertrokken wij met de shuttle naar de baan. Op de baan aangekomen ben ik mijn board en bindingen gaan controleren. Om 8 uur startte de eerste heat en daarna was ik aan de beurt. De zenuwen begonnen al aardig te werken! Dit zag je ook aan mijn eerste run op de flatbar. Ik viel achterover maar kon nog wel verder boarden. Gelukkig ging mijn tweede run wel volgens plan, ik ben eerste geworden met 77 punten!”

Ook Ruben laat weten hoe het hem verging vanochtend:

“De eerste dag van het WK! Ik was ingedeeld in de laatste groep van de boys maar wilde alleen maar naar de semi finales! Ik begon mijn run. ” Ruben noemt hier een hele rij tricks die wij later nog zullen verklaren! “Daarna deed ik een Back 7, was echt vet blij! Run 2 begon met een Back 7 Twenty en ik eindigde met een heel front 7 waarmee ik eindigde als eerste in mijn heat!”

Heren en Dame van harte!! Woensdag wordt de halve en hele finale geboard door Ruben en Sanne. Denise de Haan start morgen binnen de categorie Open Ladies. Alle succes gewenst! De officiele uitslagenlijst van de kwalificaties vindt je hier.