Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 19, 2018

Scroll naarboven

Top

Dag 3 – EK Cable Wakeboard 2015

Dag 3 – EK Cable Wakeboard 2015

Wat een heerlijke dag was het vandaag, buiten het feit dat het heerlijk weer is waren de resultaten er ook naar!

Junior Men

Ruben begon de dag met zijn halve finale. Het niveau hier was ongelooflijk hoog, de dubbelflips over de kicker, railey 315’s en Mobe 5’s vlogen je om de oren. In al dit invert geweld hield Ruben zijn hoofd cool en zette een fantastische run neer met als resultaat plaatsing voor de finale. In de finale zette hij 2 goede runs neer die uiteindelijk goed waren voor de 5e plek in de finale.

Open Ladies

Sanne en Maxine hadden vandaag hun kwalificaties. Ze zaten allebei in een andere heat waar ze gelukkig met hun eerste run al een dermate hoge score neergezet hadden dat dit voldoende was om de finale te halen. Morgen gaat dit zeker vuurwerk op het water opleveren!

Open Men

Daniel en Sam mochten vandaag hun kunsten vertonen in de kwalificaties. Bij de Open Men is het niveau onwaarschijnlijk hoog. Daniel begon zijn eerste run slecht, hij verloor zijn lijn met een 90210 (toeside railey 360). In zijn 2e run herpakte hij zich en plaatste zich met een 2e plek voor de halve finale. Sam zette een goede score met zijn eerste run zodat hij zijn 2e run kon gebruiken om nog wat te spelen op het water als voorbereiding voor de halve finale.

Morgen om 9:00 uur beginnen de halve finales van de Open Men waarna om 13:00 uur de finales zullen beginnen.