Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 19, 2018

Scroll naarboven

Top

Blog Marc Kroon – Red Bull Athlete Summit

Vanuit Australië was ik 4 dagen in Orlando en toen vertrok ik weer richting Nederland voor de Athlete Summit van Red Bull. Die was in het oosten van het land. We kwamen samen met alle Nederlandse Red Bull atleten. Heel erg leuk om ook eens buiten je eigen sport te treden en atleten van totaal andere sporten te ontmoeten.

10151133_10203266977893440_1078823967_nEn we hadden allemaal natuurlijk gemeen dat we door Red Bull worden gesponsord. Aanwezig waren Davy Pootjes/Motorcross, Kjeld Nuis/Schaatsen, Daniel Athletes - LifestyleWedemeijer/BMX, Ruben Lenten/Kiteboard, Sewa Kroetkov/Skateboard, Twan van Gendt/BMX, Robert Meeuwsen/Beach volleyball, Alexander Brouwer/Beach volleyball en uit het wakeboarden natuurlijk Duncan Zuur en ikzelf .

Kjeld Nuis and Aleksandr Grinchuk - Action

 

 

 

De eerste middag was meteen heel bijzonder want de Oekraïense autoracer Alexandr Grinchuk was gekomen met zijn Red Bull auto en we mochten allemaal driften met deze gave auto! De volgende dag hadden we mediatraining en een photoshoot. Daarna reden er allemaal Red Bull Mini’s voor en mochten we – vergezeld door de Wings-meisjes – blikjes uitdelen, zodat de mensen meer energie kregen tijdens hun werk. Een totaal ander camp dan vorige maand in Orlando, dat helemaal op het wakeboarden was gericht, maar dit camp was absoluut weer een super leuke ervaring erbij! Veel geleerd en leuke nieuwe contacten opgedaan! Heel veel dank aan Red Bull dat ik hierbij mocht zijn!!! Kijk hier voor een leuk fotoverslag.

Inmiddels ben ik weer terug in Orlando en ben nu keihard aan het trainen voor het komende wedstrijdseizoen dat zal beginnen met de Wake Games eind april. Ik houd jullie op de hoogte!

Athletes - Lifestyle